Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
""

Over Haaglanden Veilig

Hoe goed we met z’n allen ook ons best doen om Haaglanden veilig te houden voor inwoners en bezoekers, 100% garantie op veiligheid bestaat niet. Er kan altijd wat misgaan. Denk aan een ongeval waarbij gevaarlijke stoffen vrijkomen of een brand in huis met schade en mogelijk ook slachtoffers als gevolg. Het is belangrijk dat je dan de juiste dingen doet op het juiste moment om jezelf en anderen te redden. Want de hulpverlening kan nog zo snel op gang komen, de eerste minuten ben je altijd op jezelf aangewezen!

Op deze website vind je informatie over risico’s in Haaglanden. Dat zijn soms onderwerpen waar je misschien zelf niet zo snel aan denkt. Er staat ook bij wat je moet doen, hoe je dan jezelf en bijvoorbeeld je buren het beste kunt helpen, als dat nodig is. Verder is te lezen hoe je brand of andere incidenten in je eigen huis en omgeving mogelijk kunt voorkomen.

Scrol naar beneden om te zien welke gemeenten binnen de regio Haaglanden vallen.

Samen sterk voor een veilig Haaglanden

Haaglanden Veilig is een initiatief van Veiligheidsregio Haaglanden. Meer informatie over Veiligheidsregio Haaglanden vind je op deze pagina

Contact

Adres

Dedemsvaartweg 1
2545 AP Den Haag

Contact

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 088 886 8000 en via info@vrh.nl. De afdeling communicatie is bereikbaar op telefoonnummer 088 886 8060 en via communicatie@vrh.nl.

Geen spoed wel brandweer

Heb je de brandweer ter plaatse nodig, maar is het geen levensbedreigende of acuut gevaarlijke situatie? Dan bel je 0900-0904.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Alle velden zijn verplicht.

Veiligheidsregio Haaglanden

Vond je deze pagina nuttig?
Nee, open formulier om reactie achter te laten