Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Dak met zonnepanelen in brand Wissingstraat Delft

zaterdag 14 augustus 2021 om 13:25:35
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 14 augustus 2021 om 17:02:55

Delft - De brandweer is vanmiddag rond kwart over 12 gealarmeerd voor een woningbrand aan de Wissingstraat. Er is door nog onbekende oorzaak brand ontstaan in de zonnepanelen op het dak van de woning. De bewoners van het brandadres waren tijdens de brand niet thuis. Er zijn geen gewonden betrokken bij deze brand. De naastgelegen woningen zijn uit voorzorg ontruimd.

Om deze brand te bestrijden zijn meerdere eenheden ingezet waaronder het specialistische brandbestrijdingsteam van kazerne Rijswijk. Op dit moment is de brandweer bezig met het blussen van de brand. Ook wordt met behulp van een fognail (een specialistisch brandbestrijdingsmiddel dat ontwikkeld is om achter muren en onder daken een brand te blussen) geprobeerd om onder de brand onder de zonnepanelen te blussen. 

Verdere berichtgeving volgt.

1628944354

Brand onder controle

De brand aan de Wissingstraat in Delft is onder controle. De brandweer verwijdert een aantal zonnepanelen om er zeker van te zijn dat er verder geen brandhaarden zijn.

Stichting Salvage ondersteunt de bewoners van het brandadres en de naastgelegen woning bij de schadeafhandeling. Einde berichtgeving. 

map
Vond je deze pagina nuttig?
Nee, open formulier om reactie achter te laten