Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in portiekwoning Betje Wolffstraat in Den Haag

woensdag 16 juni 2021 om 04:11:25
Brand Icoon voor brand: vlammetje
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 16 juni 2021 om 04:11:36

Den Haag - In een woning op de eerste etage van een portiekflat in de Betje Wolffstraat heeft vannacht brand gewoed. De brand was snel onder controle. Bij deze brand zijn twee personen voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd, omdat ze rook hebben ingeademd.

Veel rookontwikkeling

Er zijn meerdere meldingen binnengekomen over de brand. Daardoor zijn uit voorzorg meerdere brandweervoertuigen ter plaatse gevraagd. Bij de brand kwam veel rook vrij in het portiek. Hierdoor is het hele portiek korte tijd ontruimd geweest. Er heeft een matras in brand gestaan. Echter is onbekend hoe de brand is ontstaan. Na ventilatie en controle van alle woningen in het portiek kunnen de bewoners terug naar hun woningen. 
 

Brandadres tijdelijk onbewoonbaar

Het brandadres is tijdelijk onbewoonbaar. Hierdoor kunnen deze bewoners niet terug naar hun woning. Stichting Salvage komt ter plaatse om de bewoners te ondersteunen bij de schadeafhandeling. 

Einde berichtgeving.

map
Blijf uit de rook
Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Sluit dan ramen en deuren en zet ventilatie uit. Blijf uit de rook. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.
Vond je deze pagina nuttig?