Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
Haaglandenveilig
1
/1
05:18
Den Haag - Brand in portiekwoning De Moucheronstraat

Brand in meterkast Dorpsstraat Nootdorp

donderdag 07 oktober 2021 om 11:36:41
Brand Icoon voor brand: vlammetje
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 11 oktober 2021 om 13:07:36

Vanochtend is er brand ontstaan in de meterkast van een zonnnestudio aan de Dorpsstraat in Nootdorp. De brand werd gemeld door een van de medewerkers.
 

Inmiddels is de brand geblust en controleert en ventileert de brandweer het gebouw en de aangrenzende ruimten. Naast de zonnestudio zijn 2 andere bedrijfsruimten tijdelijk ontruimd. Er zijn geen gewonden.
 

Stichting Salvage komt ter plaatse om de getroffenen bij te staan bij de afhandeling van de schade. Het gas- en elektrabedrijf komt ter plaatse vanwege de betrokkenheid van de meterkast.

map
Blijf uit de rook
Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Sluit dan ramen en deuren en zet ventilatie uit. Blijf uit de rook. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.
Vluchten uit huis
Vlucht liefst via een (afgesproken) veilige route. Neem kinderen, huisdieren en anderen (hulpbehoevenden) mee. Sluit indien mogelijk alle deuren achter je en gebruik nooit de lift. Blijf zoveel mogelijk uit de rook, dichtbij de grond. Houd eventueel een vochtige doek voor je mond. Kun je het gebouw niet meer verlaten, ga dan voor het raam staan zodat de brandweer je kan zien.
Vond je deze pagina nuttig?
Review