Brand in Haagse Asfalt Centrale.

zondag 21 juni 2020 om 15:17:51
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 27 juni 2020 om 10:31:33

Zondag rond 15.00 uur is er brand uitgebroken in de asfalt centrale. Deze brand bevind zich op ongeveer 30 meter hoogte daarom heeft de brandweer extra mensen en voertuigen ter plaatse laten komen. De brandweer weet nog niet wat er brand. Nadere info volgt.

Brand Haagse Asfalt Centrale. 17:17

Brand is uit. Brandweer heeft nog een laatste controle uitgevoerd om er zeker van te zijn dat er geen brandresten in afgesloten ruimtes meer zaten. Brandweer is aan het inpakken. Einde berichtgeving.

Brand Haagse asfalt centrale 16:32

Brand is momenteel onder controle. Brandweer is met mensen binnen in het pand aan het verkennen en nablussen. Bij deze brand zijn geen gewonden.

Brand Haagse asfalt centrale 15:39

Deze brand is nog niet onder controle, veel rook ontwikkeling. Heeft u last van de rook sluit ramen en deuren en zet ventilatiesystemen uit.

map
Blijf uit de rook
Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Sluit dan ramen en deuren en zet ventilatie uit. Blijf uit de rook. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.