Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
""

Over Veiligheidsregio Haaglanden

Werken aan een Veilig Haaglanden

De Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om de veiligheid van iedereen die in de regio Haaglanden woont, werkt en/of bezoekt te vergroten. We doen dat tijdens een ramp of crisis, maar ook op een gewone dag. Zo regelt de VRH voor negen gemeenten:

Samenwerking

Wij beschermen jou tegen (gezondheids)risico’s, rampen en crises en doen dit niet alleen. Een goede samenwerking tussen hulpverleningsdiensten, overheden, bedrijven en burgen zorgt ervoor dat we zo effectief mogelijk kunnen optreden. Met elkaar verzetten we veel werk.

Takengebied

De VRH voert taken uit op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening.

Duurzaamheid 

Bij Veiligheidsregio Haaglanden staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Met behulp van de CO2-Prestatieladder doen we er zoveel mogelijk aan om onze CO2-uitstoot zo laag mogelijk te krijgen én te houden. Door onze CO2-voetafdruk te verkleinen, nemen we actief deel aan de strijd tegen klimaatverandering. Op www.vrh.nl lees je meer over ons duurzaamheidsbeleid

Vond je deze pagina nuttig?
Nee, open formulier om reactie achter te laten