Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Woningbrand Goeverneurlaan Den Haag

donderdag 01 juli 2021 om 19:21:15
Brand Icoon voor brand: vlammetje
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 01 juli 2021 om 20:42:58

In Den Haag aan de Goeverneurlaan is rond 18.35 uur brand uitgebroken in een bovenwoning. De brandweer heeft extra personeel en materieel laten komen omdat tijdens een eerste onderzoek er rookontwikkeling was tussen de plafonds en het dak. Men is bang dat de brand zich via het dak zal gaan verspreiden. De brandweer doet er alles aan om de brand zo snel mogelijk te lokaliseren.

Brandmeester Goeverneurlaan Den Haag. 20:41

Den Haag-Goeverneurlaan. De brand is uit, er hangen geen schadelijke brandgassen meer in de woningen. Er is veel schade door het breken en slopen van plafonds in de woningen. Stichting Salvage zal de gedupeerden bijstaan bij de afhandeling van de schade. Einde berichtgeving.

Woningbrand Goeverneurlaan. 19:45

Den Haag-Goeverneurlaan. De brandweer is momenteel breek- en sloopwerkzaamheden in plafonds en dak aan het doen om er zeker van te zijn dat er geen brandend materiaal meer achterblijft. De brandweer en politie hebben aangrenzende woningen ontruimd. Deze woningen worden gecontroleerd op aanwezigheid van schadelijke brandgassen. Als deze niet meer aanwezig zijn mogen de bewoners weer terug naar hun woningen. Bij deze brand is niemand gewond geraakt.

map
Hang een rookmelder op
Vond je deze pagina nuttig?
Review