Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Vreemde lucht Hofstraat Honselersdijk

maandag 04 mei 2020 om 16:03:10
Grip 1
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2020 om 10:00:03

Hulpdiensten zijn aanwezig na meerdere meldingen van een vreemdelucht in en rondom de woningen aldaar. Brandweer en overige diensten zijn druk aan het zoeken waar de oorzaak vandaan komt. Nadere info volgt.

1588628186

Stankoverlast Hofstraat Honselersdijk

Brandweer is aan het inpakken. De oorzaak niet gevonden. De gemeente Westland en firma Valk en de Groot zijn nog enige tijd bezig om het rioolstelsel te spoelen. Morgen zal de gemeente Westland verder onderzoek laten doen naar de mogelijke oorzaak van dit incident. Einde berichtgeving.

1588622409

Hofstraat Honselersdijk vreemde lucht

Rond 15.00 uur is de brandweer gealarmeerd voor een vreemde lucht in de omgeving van de Hofstraat in Honselersdijk.

Momenteel is het bedrijf Valk en de Groot het rioolstelsel aan het spoelen, tijdens deze werkzaamheden is er een mogelijkheid dat u enige stankoverlast kan ervaren, de geur is een benzineachtige lucht.
Het spoelen van het riool zal 2 tot 3 uur inbeslagnemen, in deze periode zal de stank overlast afnemen.

Als u stankoverlast ervaart kunt het best ventileren door ramen en deuren te openen.

Er is geen noodzaak om uw woning te verlaten.

1588612471

Hofstraat Honselersdijk.

De meetploegen van de brandweer hebben diverse rioolputten gecontroleerd in het en buitengebied zijn hogere concentratie aangetroffen. Momenteel is de brandweer de kern van de vervuiling aan het opsporen. Als die gevonden is zal het rioolnet gespoeld gaan worden. Bij deze werkzaamheden wordt de brandweer bij gestaan door diverse specialisten van firma Valk en de Groot, hoogheemraadschap Delfland, Omgevingsdienst haaglanden en de gemeente Westland. De werkzaamheden zullen nog enige tijd in beslag gaan nemen. Om 20.00 uur zullen de werkzaamheden 2 minuten stil gelegd worden om gezamenlijk stil te staan bij de mensen die gesneuveld zijn voor onze vrijheid.

1588606698

Vreemde lucht Hofstraat in Honselersdijk

Meetploegen van de brandweer zijn momenteel in een groot gebied van Honselersdijk het vuilwaterriool aan het controleren op de aanwezigheid van vreemde luchten, welke in verband kunnen staan met de vreemde lucht die wordt waargenomen in de omgeving van de Hofstraat.

1588604551

De hulpdiensten hebben meerdere meldingen gekregen gedurende de middag. Indien u last heeft van een vreemde lucht in huis, zet ramen en deuren open om te ventileren. Bent u misselijk en/of hoofdpijnklachten, bel 112.

Brandweer is met meerdere meetploegen in de omgevingen aan het meten. Oorzaak is nog niet gevonden. 

map
Vreemde lucht
Als u stankoverlast heeft in de woning zet ramen en deuren open.
Vond je deze pagina nuttig?
Review