Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan
Haaglandenveilig
1
/1
00:03
Woningbrand Pluvierstraat Den Haag

Uitslaande brand in woning Van Alkemadelaan Den Haag

dinsdag 13 juli 2021 om 08:11:47
Brand Icoon voor brand: vlammetje
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 13 juli 2021 om 23:43:14

Den Haag - Vanochtend is in een woning op de eerste etage van een appartementencomplex aan de Van Alkemadelaan door nog onbekende oorzaak brand ontstaan. De brand is korte tijd uitslaand geweest. Er zijn bij deze brand geen slachtoffers gevallen. 
 

Bij de brand kwam veel rook vrij in het complex. Uit voorzorg zijn er meerdere woningen ontruimd. Er zijn meerdere brandweereenheden ingezet om de brand te blussen en de woningen te ontruimen. 
 

Op dit moment is de brand geblust. De brandweer is bezig met nacontrole en het ventileren van het complex. Meer informatie volgt. 

Update 10:07

Een groot deel van de bewoners is inmiddels teruggekeerd naar hun woningen. Op dit moment is de brandweer nog bezig met het ventileren van de woningen rondom het brandadres. De bewoners van deze woningen kunnen nog niet terug. Voor deze bewoners wordt gekeken of ze na verloop van tijd terug kunnen naar hun woning of tijdelijke opvang nodig is. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Einde berichtgeving.

Update 08:58

Vervolg brand Van Alkemadelaan: De bewoners van de ontruimde woningen zijn opgevangen op een nabije locatie. Na ventileren en controle van de woningen mogen de bewoners terug naar hun woningen. Het brandadres heeft aanzienlijke schade opgelopen. Ook een aantal omliggende woningen heeft schade opgelopen. Stichting Salvage is ter plaatse om de bewoners te ondersteunen bij de schadeafhandeling. 

map
Vond je deze pagina nuttig?