Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Tientallen woningen ontruimd bij brand Troelstralaan, Delft

maandag 01 augustus 2022 om 21:50:34
Brand Icoon voor brand: vlammetje
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 03 augustus 2022 om 12:35:19

Delft - De brandweer kreeg om tien voor negen melding van een flink uitslaande brand in een flat aan de Troelstralaan. De brand is inmiddels uit.

Bij aankomst werd duidelijk dat de brand woedde in een woning op een van de bovenste woonlagen van de flat. Toen de brand uitbrak in de woning, waren hier vier personen aanwezig. Zij wisten zichzelf in veiligheid te brengen en zijn allen in de ambulance gecontroleerd vanwege het inademen van rook. Geen van de gecontroleerde personen is naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controle. 

Bij aankomst richtte de brandweer zich op zowel het blussen van de brand als op het ontruimen van de omliggende woningen. Hiervoor zijn meerdere brandweereenheden ingezet. In samenwerking met de politie zijn uiteindelijk zo’n 30 woningen ontruimd. 

De brand is inmiddels uit. Op dit moment is de brandweer nog druk bezig met het controleren van de omliggende woningen op de aanwezigheid van schadelijke stoffen. Na deze controle is de verwachting dat alle omwonenden weer terug kunnen keren. De woning van het brandadres is niet meer bewoonbaar. Stichting Salvage staat de eigenaren van deze woning bij in het afhandelen van de schade. 

map
Vond je deze pagina nuttig?
Review