Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand woning Lindelaan, Wassenaar

dinsdag 20 juli 2021 om 18:11:01
Brand Icoon voor brand: vlammetje
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 20 juli 2021 om 18:11:25

Wassenaar - De brandweer kreeg rond 5 uur de melding van een woningbrand aan de Lindelaan in Wassenaar. Eenmaal aangekomen bleek er brand te zijn op de zolder.  De brand is inmiddels onder controle. 

De brandweer heeft sloopwerkzaamheden verricht aan het dak om er zeker van te zijn dat de brand niet in het dak zat. Er raakte niemand gewond. Stichting Salvage staat de bewoners bij in de afhandeling van de schade. 

map
Blijf uit de rook
Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Sluit dan ramen en deuren en zet ventilatie uit. Blijf uit de rook. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.
Vluchten uit huis
Vlucht liefst via een (afgesproken) veilige route. Neem kinderen, huisdieren en anderen (hulpbehoevenden) mee. Sluit indien mogelijk alle deuren achter je en gebruik nooit de lift. Blijf zoveel mogelijk uit de rook, dichtbij de grond. Houd eventueel een vochtige doek voor je mond. Kun je het gebouw niet meer verlaten, ga dan voor het raam staan zodat de brandweer je kan zien.
Vond je deze pagina nuttig?