Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in spouwmuur van woning.

zaterdag 25 maart 2023 om 11:35:15
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 25 maart 2023 om 12:22:36

Opstalweg-Naaldwijk. Rond 10:45 uur is de brandweer gealarmeerd voor één brand in een woning. Ter plaatse bleek de brand moeilijk te bereiken omdat deze in een spouwmuur zat. De brandweer heeft extra personeel en voertuigen laten komen om deze brand te blussen. De brandweer heeft ook een specialistisch team laten komen voor de brandbestrijding in de spouwmuur.

De brand is ontdekt door de bewoner, deze was op het moment van uitbreken niet thuis. Bij thuiskomst heeft de bewoner nog geprobeert te onderzoeken waar de brand zat, bij deze actie heeft de bewoner rook in geademd. De bewoner is door het ambulancepersoneel nagekeken op rook inhalatie, de bewoner kon zijn weg vervolgen.

1679743164

Brand in spouwmuur.

Opstalweg-Naaldwijk. De brand is uit, het specialistisch team van de brandweer heeft de woning aan de binnenzijde bekeken en hebben geconstateerd dat de brand in de spouwmuur uit is.

Er is in de woning veel schade ontstaan door de rook maar ook door de breek- en sloopwerkzaamheden die zijn veroorzaakt om goed bij de brand te komen.

De bewoners zullen door de stichting Salvage geholpen worden bij de afwikkeling van de schade.

map
Vond je deze pagina nuttig?
Review