Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in kledingwinkel Leidschendam

dinsdag 17 januari 2023 om 12:44:22
Laatst bijgewerkt: 17 januari 2023 om 16:00:12

Aan het einde van de ochtend is er een brand ontdekt in een kledingwinkel in the Mall of the Netherlands in Leidschendam. De brand is onder controle. Er raakte niemand gewond.


De brand in de winkel werd gemeld naar aanleiding van rookontwikkeling in de winkel. Het winkelpersoneel heeft daarop de winkel ontruimd. Het gehele winkelcentrum hoefde niet ontruimd te worden. De brandweer heeft meerdere blusvoertuigen ingezet om de locatie van de brand te achterhalen. De brand bleek zich te bevinden in een muur en het plafond, waarna ook de sprinklerinstallatie werd geactiveerd. De brand is inmiddels uit.

 

De brand heeft voor behoorlijke rookontwikkeling gezorgd, daarnaast heeft de winkel ook waterschade opgelopen. De brandweer voert op dit moment de laatste controles en ventilatiewerkzaamheden uit. De situatie wordt daarna overgedragen aan de eigenaar. Stichting Salvage ondersteunt bij de verder afhandeling van de schade. Einde berichtgeving.

map
Blijf uit de rook
Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Sluit dan ramen en deuren en zet ventilatie uit. Blijf uit de rook. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.
Vond je deze pagina nuttig?
Review