Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Overslaan en naar de inhoud gaan

Brand in gymzaal aan de Helenastraat in Den Haag

donderdag 29 september 2022 om 19:26:56
Laatst bijgewerkt: 29 september 2022 om 21:30:38

Den Haag-Helenastraat. Rond 18.30 uur is er brand uitgebroken in een gymzaal aldaar. Brandweer heeft veel voertuigen en personeel laten komen omdat het om een groot pand gaat. Als u de brand ruikt sluit ramen en deuren en zet elektrische ventilatiesystemen uit.

1664479756

Brand in gymzaal

Den Haag-Helenastraat. De brandweer zal nog enige tijd nodig hebben om de rook te verdrijven uit de gymzaal.

Er zullen nog twee blusvoertuigen op locatie blijven om deze werkzaamheden uit te voeren.

De Bezuidenhoutseweg zal binnenkort weer voor al het verkeer begaanbaar zijn.

Einde berichtgeving Helenastraat.

1664478253

Brand gymzaal is uit.

Den Haag-Helenastraat. De brandweer heeft de brand geblust. Er worden nu grote ventilatoren ingezet om de rook uit de gymzaal te verjagen. Als het sein veilig gegeven wordt kan de schade opgenomen worden.

Vooralsnog is de brandschade beperkt gebleven tot de gymzaal en het materiaalhok.

Stichting Salvage zal de eigenaren van het pand helpen bij de afhandeling van de schade.

1664475490

Brand in gymzaal

Den Haag-Helenastraat.  De brandweer heeft de brand gelocaliseerd, en er wordt momenteel geprobeerd de brand van binnenuit te blussen. De brandweer moet het water van ver halen daardoor is het gebied rond de Helenastraat afgezet voor al het verkeer. Het betreft de volgende staat. Bezuidenhoutseweg is tijdelijk afgesloten.

map
Blijf uit de rook
Bij brand komt altijd rook vrij. Rook van brand is ongezond. Probeer altijd te voorkomen dat je rook inademt. Is er een brand in de buurt? Sluit dan ramen en deuren en zet ventilatie uit. Blijf uit de rook. Ben je buiten en niet in de buurt van een woning of gebouw? Let dan op de windrichting en zoek een plek op in de omgeving waar je geen last hebt van de rook. Help ook mensen om je heen om uit de rook te blijven.
Bereikbaarheid brandweer

De brandweer is 24/7 bereikbaar via de telefoonnummers 112 en 0900-0904. Is er sprake van spoed of van een levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112. Heb je geen spoedsituatie, maar toch de brandweer ter plaatse nodig? Bel dan 0900-0904. Het gaat dus om situaties die op dat moment niet gevaarlijk of levensbedreigend zijn.

Vond je deze pagina nuttig?
Review