Brand in brasserie Naaldwijk

zondag 15 november 2020 om 01:23:59
Shape Created with Sketch.
Brand
Gesloten
Laatst bijgewerkt: 15 november 2020 om 01:24:38

Aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk is rond 0.15 een brand gemeld. Een beveiligingsbeambte trof rook aan in het pand. Direct daarna heeft deze de brandweer gealarmeerd.

Er zijn meerdere eenheden ingezet om de brandhaard te zoeken. Eenmaal gevonden bleek het een kleine vuurhaard te zijn. Het sein 'brandmeester' kon vrij snel daarna gegeven worden. Dit houdt in dat de brand onder controle is en niet meer kan uitbreiden.

Enkele omliggende woningen zijn tijdelijk ontruimd. De bewoners zijn opgevangen in een horecagelegenheid in de buurt. Op het moment van uitbreken waren er geen personen aanwezig. Stichting Salvage ondersteunt de eigenaar bij de schadeafhandeling.

Einde bericht.

map
Samenredzaamheid brand
Niet alle mensen zijn in staat om zichzelf snel in veiligheid te brengen. Bijvoorbeeld omdat ze niet hebben gehoord of gelezen dat er een incident is in hun buurt. Of omdat ze niet zo goed ter been zijn en niet makkelijk weg kunnen. Help je mee om hen te helpen? Vraag even in je omgeving na of iemand hulp nodig heeft en check of de buren de waarschuwing hebben gehoord.
Hang een rookmelder op